Șofer băut reclamat la 112 că a blocat un autoturism în trafic pe strada Bogdan Vodă din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un șofer băut a fost reclamat la 112 că a blocat un autoturism în trafic pe strada Bogdan Vodă din Suceava și este cercetat acum pentru că a condus sub influența alcoolului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă în jurul orei 13:50, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a fost sesizat prin112  de un localnic de 43 de ani, despre faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Bogdan Vodă din localitate, a fost blocat de un alt conducător auto, care ar fi sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului l-au identificat pe apelant și pe celălalt conducătorul auto implicat în eveniment, un localnic de 40 de ani.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 43 de ani și de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru cel de 40 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de