Ioan Stan, nou atac la Gheorghe Flutur: Am fost speriat că nu vom găsi locuri de cazare la Sucevița pentru organizarea Comitetului Executiv Național al PSD că cineva anunțase că totul e ocupat. Dădea bine știrea și am zis să nu-i luăm omului jucăria


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, l-a luat peste picior  în emisiunea Exclusiv 90 de minute pe președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a anunțat că până în 25 septembrie locurile de cazare în județ sunt ocupate.

Stan a spus în emisiune că a fost îngrijorat că nu va găsi cazare pentru cele peste 140 de persoane care vor veni la Sucevița în perioada 28-29 septembrie pentru a participa la Comitetul Executiv Național al PSD.

„Am fost speriat că până în 25 septembrie nu e un loc liber în județul Suceava”, a spus Stan care a făcut referire la declarațiile din luna august ale președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care anunța că numărul de turiști în județ a fost anul acesta foarte mare și că nu se găsesc locuri de cazare până în 25 septembrie.

Stan a spus că în Suceava este turism de week-end și că de luni până joi se găsesc locuri de cazare peste tot.

„Luni marți miercuri joi găseam loc. Era turism de week-end. Dădea bine știrea și am zis să nu-i luăm omului jucăria”, a adăugat senatorul PSD.

El a spus că dacă era nevoie putea să închirieze toate locurile de cazare din Sucevița pentru că erau libere.

„Puteam să iau 990 de locuri. Am găsit locuri libere în mai multe locații”, a spus Stan.

Senatorul PSD a spus că este o onoare pentru PSD Suceava că se organizează CEx la Suceava.

„Venirea lor aici nu ne pune nouă galoane”,  a declarat Stan care a adăugat că este important că se dă atenție județului Suceava și în decurs de câteva săptămâni miniștii sunt prezenți în zonă.

Astfel, după ce la tabăra politică a TSD Suceava au fost prezenți cinci miniștri, la Sucevița va veni majoritatea miniștrilor, în frunte cu premierul Mihai Tudose, mai ales că în CEx ar urma să se evalueze îndeplinirea programului de guvernare.

Senatorul Ioan Stan consideră că s-a recuperat o mare parte din întârzierile guvernului Grindeanu și crede că se vor remarca progresele făcut de când Mihai Tudose e premier.

Totodată, primarii PSD din județ și președinții de organizații locale vor avea o întâlnire separată cu conducerea partidului.

„Vom avea și o întâlnire politică cu primarii din județ cu președinții de organizații. Avem alegeri și referendum. Primarii vor avea ocazia să își spună și oful”, a spus Stan.


Intră acum și în grupul de