Cei doi frati minori fugiti de acasa, gasiti dupa ce au pribegit o saptamana


Intră acum și în grupul de

Politistii au reusit sa puna mâna pe cei doi frati minori din Forasti ce au fugit de acasa, în urma cu o saptamâna. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 10.00, minorii Sava Adrian, de 10 ani si Sava Andrei, de 13 ani, din comuna Forasti, disparuti din 11.07.2008, au fost gasiti pe raza satului Manolea, în apropierea pâraului Plutonita, ascunsi în tufisuri.

În timpul audierii, minorii au declarat ca în perioada disparitiei s-au deplasat pe jos în localitatile Pascani si Lespezi, au dormit pe câmpuri, în stoguri de fân si nu au fost abuzati sau agresati. Minorii au fost predati parintilor.

Pentru cei doi frati din comuna suceveana Forasti, fuga de acasa a devenit o obisnuinta, astfel ca, de cele mai multe ori, parintii acestora nici nu au mai anuntat postul de politie. Însa la ultima isprava de genul acesta, parintii au decis sa anunte politia, astfel ca, luni, în jurul orei 20.20, prin „112”,  IPJ Suceava a fost sesizat de S. GHEORGHE din comuna Forasti, despre faptul ca fiii sai au disparut de la domiciliu de vineri, în jurul orei 11.00.

În timpul verificarilor, politistii au constatat ca minorii au mai disparut voluntar în repetate rânduri de la domiciliu si s-au întors singuri dupa 1 – 4 zile, fapt pentru care parintii nu au sesizat disparitia acestora, în momentul producerii.


Intră acum și în grupul de