Patima alcoolului l-a dat de gol pe un rus ce a trecut granita fraudulos


Intră acum și în grupul de

Un cetatean rus ce a trecut fraudulos frontiera de stat a României, dorind sa ajunga în Franta si a pribegit o saptamâna prin zona Radauti, a fost depistat de politisti din cauza ca a facut scandal. Daca si-ar fi vazut de drum, poate si-ar fi împlinit visul, dar patima alcoolului l-a dat de gol. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 22.50, T. VLADIMIR, în vârsta de 27 ani, cetatean de nationalitate rusa, aflându-se sub influenta bauturilor alcoolice, a provocat scandal la un magazin din comuna Baia, motiv pentru care a fost preluat de catre un echipaj al Biroului de Politie Rurala, iar cadrele sanitare de pe ambulanta ajunse si ele la fata locului i-au acordat îngrijiri medicale.

În timpul verificarilor, politistii au aflat ca acesta a trecut fraudulos frontiera de stat a României, cu intentia de a ajunge în Franta si a stat circa o saptamâna în zona Bazarului Radauti, unde a consumat bauturi alcoolice. Politistii au mai aflat ca rusul a executat o pedeapsa de un an închisoare într-un loc de detentie din localitatea Kerson.    

Cetateanul rus a fost preluat de catre un echipaj al Directiei Politiei de Frontiera Radauti, în vederea continuarii cercetarilor. 


Intră acum și în grupul de