Acasă Actualitate In „vacanta”, candidatii democrat-liberali vor merge din „usa in usa” in zonele...

In „vacanta”, candidatii democrat-liberali vor merge din „usa in usa” in zonele pentru care vor candida


Intră acum și în grupul de

Liderii democrat-liberalilor suceveni au decis ca în acest an, vacanta si concediile nu sunt printre prioritatile candidatilor la alegerile parlamentare. Secretarul general-adjunct al organizatiei judetene Suceava a PD-L, Ioan Balan, a declarat ca în perioada urmatoare toti cei angrenati în campania pentru alegerile generale vor trebui sa înceapa la modul cel mai serios sa cunoasca realitatea din colegiile pentru care au fost desemnati sa candideze. Ioan Balan a spus ca cel mai important lucru va fi ca toti candidatii sa „dovedeasca faptul ca sunt compatibili cu zona pentru care vor dori sa devina reprezentanti în Parlamentul României”. Mai mult, acestia vor trebui sa faca o analiza foarte exacta a starii economico-financiare a zonei unde vor candida si vor avea de cunoscut toata problematica socio-administrativa a colegiului.  

Un lucru ce nu este de neglijat va fi modul în care candidatii vor întelege sa se faca cât mai cunoscuti în zona, mai ales prin discutiile „door to door” cu oamenii. Ioan Balan a tinut sa explice ca un factor determinant vor fi sondajele de opinie ce se vor realiza pe fiecare colegiu în parte si în urma carora s-ar mai putea efectua unele modificari în ce priveste numele celor care se vor afla în final drept candidati ai PD-L la alegerile generale. „Sondajele de opinie vor fi hotarâtoare pentru fiecare colegiu în parte si este foarte posibil ca lista cu candidatii nostri sa sufere unele modificari. Trebuie de stiut ca, din punctul nostru de vedere, toate colegiile au potential electoral, în sensul ca nu exista colegiu în care cineva de la PD-L sa plece cu sansa a doua în competitia electorala”, a tinut sa precizeze Ioan Balan.



Cei 14 candidati anuntati de PD-L la finele saptamânii trecute sunt, în ordine alfabetica: Andreica Romica, Badale Ioan, Balan Ioan, Carcalete Petru, Gheorghe Constantin, Gospodaru Gabriel, Irimie Cristian, Mihalescu Dumitru, Onofrei Orest, Pardau Dumitru, Simeria Constantin, Uricec Eugen, Vatavu Marius si Vitcu Mihai. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version