PSD Suceava a deschis sacul cu promisiuni electorale


Intră acum și în grupul de

Liderii judeteni ai PSD Suceava au anuntat la ultima conferinta de presa, ca organizatia este în plin proces de pregatire a campaniei din toamna acestui an si ca pentru perioada urmatoare, principalul scop al social-democratilor va fi sa faca o mediatizare corespunzatoare a ceea ce-si doresc sa faca în cazul în care ajung din nou la guvernare. Presedintele organizatiei judetene a PSD, Gavril Mîrza, a declarat ca membrii de partid vor face campanie pentru ca oamenii sa stie ce sa voteze si pe cine sa trimita în Parlament.  

Presedintele PSD Suceava a deschis sacul cu promisiuni electorale si a anuntat ca odata cu venirea PSD la guvernare, salariul minim pe economie va creste pâna la 1.000 de lei, va fi acordata cea de-a „13-a pensie”, „vor fi dublate pensiile agricultorilor”, iar subventiile pentru agricultori vor ajunge undeva la 1.500 de lei la fiecare hectar.

„Trebuie sa promovam o serie de masuri care sa duca la sprijinirea agricultorilor  si pentru valorificarea produselor agricole”,a  tinut sa explice presedintele PSD, nespunând însa si de unde vor veni fondurile pentru toate aceste cresteri. 

 


Intră acum și în grupul de