15 vânzători de ciuperci au ajuns pe mâna polițiștilor din Gălănești, după ce au refuzat să se legitimeze și au provocat scandal. Au fost aplicate amenzi de 4.500 lei și au fost confiscate 114 kilograme de ciuperci

15 persoane prinse de polițiști în timp ce vindeau ciuperci și fructe de pădure la marginea drumului au fost duse la Secția de Poliție Gălănești, după ce au început să se manifeste agresiv și au provocat scandal când li s-a cerut să se legitimeze.

 

Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 15, în timp ce acționa pe raza comunei Vicovu de Jos, un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a identificat pe acostamentul DN 2H, cu DN 2E, 15 persoane care comercializau ilegal ciuperci și fructe de pădure și care au refuzat  să se legitimeze, au început să se manifeste agresiv și au provocat scandal, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul altor patrule de poliție.

„Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, ocazie cu care au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.500 de lei și a fost confiscată cantitatea de 114 kg de ciuperci, ce a fost predată Ocolului Silvic Marginea”, a arătat sursa citată.

 

 

 

 

loading...