Acasă Actualitate FC Cetatea : Bilant negativ in amicale

FC Cetatea : Bilant negativ in amicale


Intră acum și în grupul de

Cetatea a înregistrat rezultate contradictorii în cele 7 partide de verificare disputate în vederea pregatirii viitorului sezon de Liga a II-a. Elevii lui Marian Pana au bifat pâna în acest moment 3 victorii, 4 înfrângeri si un golaveraj de 16-14.  

27 iulie – Gura Humorului
Cetatea Suceava – Rapid CFR Suceava 1 – 0  
 
28 iulie – Târgu Neamt
Cetatea Suceava – Cetatea Târgu Neamt 4 – 6 
 
4 iulie – Siret
Cetatea Suceava – Rapid CFR Suceava 6 – 2 
 
9 iulie – Bacau
Cetatea Suceava – Aerostar Bacau 2 – 0 
 
11 iulie – Gura Humorului
Cetatea Suceava – FC Panciu 1 – 2 
 
15 iulie – Câmpulung Moldovenesc
Cetatea Suceava – Steaua II Bucuresti 1 – 2 
 
17 iulie – Suceava
Cetatea Suceava – Politehnica Iasi 1 – 2



Atacantii Mihai Gurita si Vespazian Colban au dovedit si cel mai mare apetit ofensiv în partidele de pregatire, cei doi reusind sa marcheze câte 3 goluri. Clasamentul golgheterilor este completat de Ionel Celpan si Tudor Homneac, fiecare cu câte doua reusite, urmati de Claudiu Streinu, Sorin Dragan, Denis Galearschi si Alexandu Moldovan, cu un gol înscris. Formatia suceveana a beneficiat în aceasta vara si de doua autogoluri ale adversarilor, consemnate în jocurile cu Cetatea Târgu Neamt si Aerostar Bacau.

Pâna la debutul în competitiile oficiale, programat pe 12 august, odata cu turul secund al Cupei României, conducerea gruparii de pe Areni intentioneaza sa perfecteze alte cinci partide amicale, printre adversarii luati în calcul fiind Juventus Falticeni, Cetate Deva, CFR II Cluj, FC Botosani, Ceahlaul Piatra Neamt sau FCM Bacau. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version