PSD Suceava dezminte existenta unei aliante PSD-PNL


Intră acum și în grupul de

Liderul organizatiei municipale Suceava a PSD, prof. Virginel Iordache, a tinut mortis sa dezminta orice fel de informatii cu privire la o posibila alianta între PSD si PNL în ce priveste stabilirea colegiilor electorale pentru alegerile generale din toamna acestui an. Virginel Iordache a spus într-o conferinta de presa, ca propunerile PSD Suceava pentru decuparea colegiilor au fost transmise Prefecturii judetului pe data de 14 aprilie, cu mult timp înainte de alegerile locale, când nimeni nu putea sti ce coloratura politica vor avea primarii din localitatile din judet.

„Declar public si am si probe în acest sens ca nu a existat nici un fel de întelegere între PSD si PNL. Varianta noastra a fost depusa înainte de sti care sunt rezultatele alegerilor si am tinut cont de criterii administrative, de raspândire a populatiei si de distanta dintre localitatile din colegiul respectiv”, a tinut sa precizeze Virginel Iordache.

Presedintele PSD Suceava este convins ca nu poate fi vorba despre niciun fel de colaborare PSD-PNL si a anuntat ca partidul sau este decis sa faca o figura frumoasa în alegerile parlamentare si sa obtina în cele din urma 5 deputati si 2 senatori. 

 


Intră acum și în grupul de