Discuții între directorii aeroporturilor Suceava și Memmingen, între SJU Suceava și clinici din Schwaben și între USV și Universitatea din Augsburg, săptămâna viitoare, în Germania, pentru dezvoltarea de proiecte punctuale


Intră acum și în grupul de

O delegație a județului Suceava, condusă de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, va avea, săptămâna viitoare, întâlniri privind realizarea unor proiecte punctuale atât în ceea ce privește cooperarea între aeroporturile Suceava și Memmingen, Universitatea Suceava cu Universitatea Augsburg și între Spitalul Județean Suceava și clinici din Augsburg și Gunzburg.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat pentru News Bucovina, că a fost stabilit calendarul întâlnirilor cu partenerii din Schwaben, urmând să fie purtate discuții de cooperare în mai multe domenii.

El a arătat că în cursul zilei de 3 octombrie, de Ziua Germaniei, va avea o întâlnire la sediul regiunii Schwaben cu președintele regiunii, Jurgen Reichert, urmând să fie apoi organizată o întâlnire la care vor participa directorul Aeroportului Memmingen și directorul Aeroportului Suceava privind posibilitatea deschiderii unei curse aeriene.

Ulterior, reprezentantul Universității Suceava, Mihai Dimian, urmează să discute cu reprezentanți ai Universității din Augsburg privind proiecte de colaborare între cele două instituții academice.

A doua zi, o delegație a Spitalului Județean Suceava va avea întâlni la Clinica de Neurochirurgie din Augsburg, iar managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, va avea o întâlnire și cu prof. dr. Christian Wirtz de la clinica de neurochirurgie din Gunzburg.

Totodată, delegația din Suceava va vizita clinica pentru copii și tineret Josefinum din Augsburg în condițiile în care autoritățile sucevene doresc să construiască un spital pentru copii în municipiul Suceava.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, va participa săptămâna viitoare și la târgul de investiții Expo Real de la Munchen unde va prezenta mai multe oportunități de investiții în județul Suceava.

 


Intră acum și în grupul de