Țigări de contrabandă de aproximativ 6.000 lei confiscate de polițiști, după o urmărire în trafic, la Izvoarele Sucevei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Fundu Moldovei au confiscate miercuri dimineață țigări de contrabandă de aproximativ 6.000 lei, după o urmărire în trafic, la Izvoarele Sucevei.

Poliția Județeană Suceava a informat că miercuri, la ora 07.46, un echipaj din cadrul Postului de Poliție Fundu Moldovei a procedat la urmărirea și oprirea autoturismului condus de un tânăr de 21 de ani  din comuna Izvoarele Sucevei, care se deplasa pe DJ 175, din direcţia Izvoarele Sucevei spre municipiul Câmpulung Moldovenesc și care, în zona centrală a comunei Fundu Moldovei, la vederea echipajului de poliție, a virat pe o stradă lăturalnică fiind ajuns de polițiști.

„Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au identificat la o distanță de circa patru metri de autoturism un geamantan tip troler și un telefon mobil, pe care conducătorul auto le-a aruncat din mașină”, a arătat sursa citată.

În urma verificării geamantanului, polițiștii au identificat 498 de pachete cu țigări, fără banderole fiscale, de proveniență extracomunitară.

„Țigările de contrabandă în valoare de circa 5.800 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de 4.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției”, a precizat IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

 

 


Intră acum și în grupul de