Doctorul Irimie solicita conducerii CJ sa nu accepte construirea de magazine in curtea Spitalului Judetean


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepresedintele organizatiei municipale Suceava a PD-L, medicul Cristian Irimie, a avertizat actuala conducere a Consiliului Judetean Suceava, sa nu aprobe sub nicio forma schimbarea destinatiei terenurilor din curtea Spitalului Judetean Suceava, prin acceptarea construirii în zona a unui supermarket. Cristian Irimie a spus într-o conferinta de presa, ca în cazul în care va exista o astfel de aprobare din partea conducerii CJ este decis sa faca tot ce-i sta în putinta pentru a stopa construirea unui supermarket în curtea Spitalului.  

Întrebat ce va face în cazul când proprietarii lantului de magazine PLUS vor relua demersurile în vederea construirii unui magazin în curtea Spitalului, asa cum au facut la începutul acestui an, Cristian Irimie a spus ca „daca trebuie, îi scot pe toti salariatii Spitalului în curte” si ca nu va lasa ca un asemenea demers imobiliar sa de petreaca. „În curtea Spitalului trebuie de construit cu totul altceva si nu hypermarketuri. Nu e loc pentru magazine”, a spus Irimie, care nu avea informatii certe în legatura cu vreo noua solicitare de a se construi magazine în curtea Spitalului.

Reamintim ca CJ este proprietarul terenurilor pe care este amplasat Spitalul Judetean Suceava si ca la începutul anului, reteaua PLUS era la un pas de a da „lovitura” pe piata imobiliara suceveana, solicitând sa construiasca un magazin pe o suprafata de 5000 de metri patrati, contra unei chirii derizorii în comparatie cu piata imobiliara.

 


Intră acum și în grupul de