Democrat-liberalii vor „legea lobby-ului” pentru ca ajutorul oferit comunitatii sa nu fie luat drept „trafic de influenta”


Intră acum și în grupul de

Doctorul Cristian Irimie, prim-vicepresedinte al organizatiei municipale Suceava a PD-L, le-a cerut colegilor sai de partid care s-au înscris în cursa electorala pentru dobândirea unui mandat de parlamentar de Suceava, ca este momentul sa puna interesul partidului si al echipei mai presus de interesele personale. „Este momentul ca toti candidatii sa se întrebe nu ce poate face partidul pentru ei, ci mai degraba ce pot face ei pentru partid”, a parafrazat Cristian Irimie un discurs, celebru de altfel, al fostului presedinte al SUA, J.F.Kennedy. Acesta a spus într-o conferinta de presa, ca în primul rând parlamentarii vor avea misiunea de a face în asa fel încât sa poata sa fie votata „legea lobby-ului”, astfel încât orice fel de ajutor pe care acestia îl ofera comunitatii de unde provin sa nu poata fi interpretat drept „trafic de influenta”, asa cum se întâmpla acum.  

Din punctul sau de vedere, viitorii parlamentari trebuie sa depuna toate eforturile, astfel încât partidul din care provin sa ajunga la guvernare si asta pentru ca „lobby-ul sau sa fie cu adevarat eficient”. Trebuie avut în vedere faptul ca odata ajuns parlamentar, trebuie sa faci ceva si pentru populatia pe care o reprezinti. Asta înseamna în primul rând lobby”, a subliniat prim-vicepresedintele PD-L Suceava, spunând ca deocamdata nu s-a hotarât pe care colegiu anume sa candideze, dar exprimându-si dorinta de a candida pe colegiul Suceava. 

 


Intră acum și în grupul de