Carutas inconstient


Intră acum și în grupul de

Un tânar ce a luat cu împrumut un cal si o caruta, dupa ce a lovit cu salbaticie animalul si a accidentat un copil de 2 ani, a înapoiat bunurile fara a avertiza proprietarul de fapta sa. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 17.10, pe un drum neclasificat din comuna Fântânele, B. CONSTANTIN, în vârsta de 21 ani din comuna Veresti, în timp ce conducea necorespunzator, lovind calul în mod repetat si deplasându-se la galop cu caruta, a pierdut controlul asupra calului, care a trecut peste minorul S. F., în vârsta de 2 ani localnic, accidentându-l. Pentru vindecare, micutul necesita 9 – 10 zile îngrijiri medicale.

Dupa producerea accidentului, B. CONSTANTIN si-a continuat deplasarea pâna în localitatea Corocaiesti, unde a predat atelajul proprietarului N. CORNEL, fara sa îl anunte despre accident, dupa care a plecat în localitatea Stamate.

Conducatorul atelajului a fost depistat de politisti si a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara încuviintarea politiei.


Intră acum și în grupul de