Dosare penale la „Zilele Voitinelului” si „Hramul satului Clit”


Intră acum și în grupul de

În comunele sucevene Voitinel si Arbore, duminica, politisti din cadrul I.J.P.F. Suceava si jandarmi din cadrul Sectiei de Jandarmi Radauti au actionat pentru asigurarea masurilor de ordine si a climatului de siguranta publica, dirijarea si fluidizarea traficului rutier, cu ocazia manifestarilor prilejuite de organizarea „Zilelor Voitinelului” si sarbatorirea „Hramului satului Clit”. Politistii nu au plecat cu mâna goala, ci cu actele premergatoare întocmirii câtorva dosare penale.

Astfel, M. GHEORGHE, în vârsta de 19 ani, din comuna Arbore, a condus pe un drum comunal de pe raza localitatii un autoturism marca „Opel Vectra”, neînmatriculat în circulatie si fara a poseda permis de conducere. Acestuia i s-a întocmit dosar penal.

De asemenea, pe raza comunei Arbore au fost identificati V. SORIN, de 18 ani si V. Vasile, de 27 ani, ambii din comuna Brahasesti judetul Galati, care comercializau motofierastraie inscriptionate cu marca protejata „Stihl”, fara a detine documente de provenienta. Si acestora li s-au întocmit dosare penale.


Intră acum și în grupul de