Ministrul Transporturilor a anunțat la Sucevița că fost declanșată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția restului de lucrări la șoseaua de centură a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Dupa ședința Comitetului Executiv Național al PSD de la Sucevița, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că a fost declanșată procedura de licitație pentru proiectarea și executia restului de lucrări la șoseaua de centură a Sucevei.

Sedinta CEx al PSD de la Popas Sucevita s-a incheiat cu aproximativ doua ore mai tarziu decat era programat.

Surse din PSD spun ca in CEx s-a constatat ca programul de guvernare este respectat si nu a fost ceruta sanctionarea nici unui ministru.

Urmatoarea analiza a activitatii Guvernului se va face abia in luna ianuarie. In sedinta a fost discutat atitudinea lui E. Teodorovici din Comisia senatoriala de Buget, care a propus corectarea ordonantei TVA split, dar nu s-a luat vreo decizie privind inlocuirea lui din functie.

Ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa, a evitat sa comenteze cresterea ROBOR, aratand ca este doar o actiune a bancilor si nu e efectul vreunei masuri guvernamentale.

Ionuț Misa:

”Proiectul Legii Bugetului pe 2018 va fi depus la Parlament cat mai repede, astfel incat de la 1 ianuarie sa poata fi pus in practica.”


Intră acum și în grupul de