Fotbal, AJF : Liga a V-a si-ar putea schimba formatul


Intră acum și în grupul de

Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Aurel Daicu, a facut un apel catre echipe participante în Liga a V-a, cât si gruparilor care intentioneaza sa se înscrie în aceasta competitie, sa grabeasca rezolvarea formalitatilor de înscriere, pentru a putea fi stabilita numarul si componenta seriilor din viitorul sezon.

Oficialul sucevean a prezentat si situatia disciplinara înregistrata de echipele de Liga a V-a pe parcursul sezonului precedent, când AJF a fost nevoita sa acorde penalitati sportive în valoare 15849 lei, constând în 76 de sanctiuni pentru jucatori, 28 pentru conducatori, 200 de etape de suspendare si 538 de cartonase galbene.

Editia de campionat 2008-2009 a Ligii a V-a va începe pe data de 24 august, jocurile urmând sa se dispute de la ora 13, cu exceptia meciurilor gazduite de stadionul din Dumbraveni, care vor debuta la ora 11, atunci când echipele de juniori republicani ale Cetatii Suceava vor disputa meciuri pe teren propriu.

O saptamâna mai devreme este programat si startul fazei judetene a Cupei României, la prima etapa urmând sa participe doar echipele din Liga a V-a.


Intră acum și în grupul de