Albert Hofman și Ionuț Canea au câștigat preselecția-record de la Putna. Ei se vor pregăti la Centrul Mogoșoaia și la Barcelona. Cei 600 de participanți au fost urmăriți de scouterii FRF coordonați de Ion Geolgău, Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu

Preselecția Performanța are Viitor de la Putna, a doua a actualului sezon al proiectului, a strâns la start peste 600 de participanți, un record pentru proiectul aflat în al doilea său sezon.

Participanții, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, au fost urmăriți de scouterii FRF coordonați de Ion Geolgău, Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu de-a lungul unui trial care s-a întins pe o durată de șase ore.

Câștigători au fost desemnați Albert Hofman și Ionuț Canea, care se alătură echipei Performanța are Viitor.

În vârstă de 14 ani, Albert Hofman este legitimat la ACS Juniorul Câmpulung Moldovenesc și evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv. Fan al lui Nicolae Stanciu, Albert speră să evolueze într-o zi la Manchester United alături de un alt idolul de-al său, Paul Pogba.

Ionuț Canea, fundaș stânga legitimat la ACS Dorna Vatra Dornei, a trăit la Putna o zi specială.  El s-a numărat printre cei mai buni jucători ai preselecției chiar în ziua în care a împlinit 12 ani. Ionuț îl admiră pe dinamovistul Sergiu Hanca și speră ca într-o zi să îmbrace tricoul echipei favorite, FC Barcelona, unde evoluează jucătorul său preferat, Lionel Messi.

”Preselecția de la Putna ne-a arătat din nou cât de importantă este o bază de selecție cât mai generoasă. Albert și Ionuț au fost selectați dintre peste 600 de tineri fotbaliști, însă pot spune cu satisfacție că am plecat din județul Suceava cu o listă mai mare de juniori pe care îi voi monitoriza în următoarea perioadă.”, a declarat Ion Geolgău, Manager al Departamentului de Scouting al Federației Române de Fotbal.

Caravana Performanța are Viitor va continua în acest an cu preselecția de la Râmnicu Sărat,

programată sâmbătă, 28 octombrie. Alte trei localități din țară vor fi incluse în proiect în perioada martie – aprilie 2018.

Cei mai buni 11 jucători selectați se vor alătura echipei care în luna mai a anului viitor va merge

la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia pentru un stagiu de pregătire și la Barcelona,

pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci de-al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp.

Performanța are Viitor se desfășoară sub umbrela programului FRF – “Împreună suntem fotbal” – și are loc în perioada august 2017 – mai 2018.

În primul sezon al proiectului, Gillette și Federația Română de Fotbal au organizat preselecții la Moldova Nouă (județul Caraș-Severin), Bascov (județul Argeș), Jucu (județul Cluj) și Pădureni (județul Vaslui).

De peste un secol, Gillette își respectă angajamentul de a oferi performanță zi de zi prin

intermediul aparatelor de ras utilizate de peste 800 de milioane de bărbați din întreaga lume.

Alături de Federația Română de Fotbal, prin inițiativa Performanța are Viitor, Gillette continuă să susțină copiii talentați din România.

Mobilitatea în cadrul caravanei Performanța are Viitor este oferită de Eurolines și TUI

loading...