Fotbal : Romania a remizat cu Italia la tineret


Intră acum și în grupul de

Nationala de tineret a României a remizat marti seara în deplasare, scor 1-1, în compania echipei similare a Italiei, într-un meci amical disputat la Pistoia.

Elevii lui Emil Sandoi au început în defensiva partida cu reprezentanta olimpica a Italiei si în prima parte au mizat doar pe arma contraatacurilor. Tactica nu a întârziat sa dea roade, iar Eric Bicfalvi suteaza putin pe lânga poarta în minutul 16, pentru ca Bogdan Stancu sa-l imite doua minute mai târziu. “Squadra Azzurra” a deschis scorul în minutul 33 prin Rossi, care l-a învins pe Tatarusanu dupa o gafa a lui Tanase. Era 1-0 la pauza, dar jocul tricolorilor nu dezamagise absolut deloc.

Repriza secunda începe cu Gabi Torje în prim-plan, sutul mijlocasului dinamovist din minutul 48 fiind respins cu dificultate de goalkeeperul italienilor. Gazdele au tremurat din nou în minutul 52, când Gângioveanu suteaza în portar. Tricolorii aveau sa egaleze cu trei minute înainte de ultimul fluier, dupa o actiune de toata frumusetea purtata pe axa stelista Ochirosii-Stancu. Primul a centrat perfect la semi-înaltime, iar Stancu a împins mingea în poarta. În minutele de prelungire, gazdele au avut doua ocazii mari de a-si adjudeca victoria, prin Abate si Acquafresca, dar nou-intratul Pantilimon si-a facut datoria si meciul s-a terminat cu o remiza, scor 1-1.

Italia: Viviano – De Silvestri, Coda, Criscito, De Ceglie – Marchisio, Cigarini, Nocerino – Rossi, Giovinco – Rocchi. Antrenor: Pierluigi Casiraghi. Au mai intrat: Consigli, Ranocchia, Motta, Bocchetti, Dessena, Candreva, Abate, Russoto si Acquafresca.

România: Tatarusanu – Ninu, Tudose, St. Radu, Latovlevici – Bicfalvi – Chiacu, Cr. Tanase, Deac, Torje – B. Stancu. Antrenor: Emil Sandoi. Au mai intrat: Pantilimon, Homei, Luchin, Mardare, Pacuraru, Mardare, Gângioveanu, Ochirosii, Patrascu si Sburlea.


Intră acum și în grupul de