Juventus Falticeni : Revolta in cadrul lotului


Intră acum și în grupul de

Desi pâna la startul competitiilor oficiale au mai ramas doar cinci zile, atmosfera din sânul gruparii Juventus Falticeni nu este una tocmai calma, dupa ce o parte din jucatori au refuzat sa se prezinte la ultimele antrenamentele invocând neachitarea unor drepturi salariale.

      Gestul fotbalistilor nu a picat prea bine conducerii clubului, care anunta sanctiuni pentru initiatorii revoltei. „Cei care au intrat în greva vor fi amendati, întrucât cerintele lor nu sunt întemeiate. Suntem cu salariile la zi, iar urmatoarele rate contractuale vor fi achitate, conform graficului, în luna august”, a precizat directorul sportiv Dan Dascalescu.

      În ciuda situatiei tensionate, Juventus Falticeni îsi va continua seria meciurilor de verificare cu un amical în compania formatiei Rapid CFR Suceava, întâlnirea fiind programata cu începere de la ora 17, pe terenul „1 Mai” din cartierul Itcani.

      Elevii lui Ovidiu Murariu vor debuta în competitiile oficiale miercuri, când vor întâlni în deplasare echipa Eco Luceafarul Botosani, într-un joc contând pentru turul I al Cupei României.


Intră acum și în grupul de