FC Cetatea : Amical anulat din pricina ploilor


Intră acum și în grupul de

Cetatea si-a anulat partida de verificare pe care ar fi trebuit sa o dispute joi dupa amiaza la Vatra Dornei, în compania formatiei CFR II Cluj, precipitatiile cazute în ultimele doua zile transformând terenul din localitate într-o adevarata orezarie.

      Vestea buna vine însa dinspre Copou, vineri fiind asteptat sa soseasca în cantonamentul gruparii sucevene si juniorul Alexandru Buhusi de la Politehnica Iasi, care se va alatura lotului antrenat de Marian Pana pentru ultimele zile ale stagiului montan.

      În alta ordine de idei, conducerea formatiei sucevene a decis sa renunte la serviciile mijlocasului Andrei Ailenei. Jucatorul s-a învoit pentru doua zile de la antrenamentele echipei  în vederea sustinerii examenului de masterat, dar a lipsit mai bine de o saptamâna. „Nu poate face fiecare ce vrea la echipa asta sa vina si sa plece când doreste. Suntem totusi în Liga a II-a si avem nevoie de seriozitate în cadrul lotului”, a motivat tehnicianul Marian Pana.

      Andrei Ailenei a venit la Cetatea în pauza din iarna si a bifat pe parcursul returului trecut 10 partide si 4 goluri în tricoul „galben-albastrilor”.


Intră acum și în grupul de