Scurt-metraje realizate de amatori si profesionisti, prezentate la Festivalul Transfrontalier al Filmului de Scurt Metraj „Roua”


Intră acum și în grupul de

Festivalul Transfrontalier al Filmului de Scurt Metraj „Roua” se desfasoara în perioada 24- 26 iulie, la Suceava , manifestare ce face parte din proiectul „Unind tinerii din Suceava si Cernauti prin arta filmului” si urmareste sa le ofere tinerilor pasionati de arte vizuale din cele doua regiuni, posibilitatea de a interactiona utilizând tehnica video.

În cadrul festivalului vor fi organizate seri de film, în care vor fi prezentate filme de scurt metraj realizate de amatori, dar si de oameni cu experienta în domeniu. Tema concursului este „Interculturalitatea”.

În prima zi a festivalului, joi, 24 iulie, la ora 19:00, începe seara de film, în discoteca Vox, unde vor fi prezentate diferite productii video create de artisti specializati în arta video.

Vinerii, 25 iulie, la ora 14:00, la Biblioteca Bucovinei I.G. Sbiera, sala „Elena Greculesi”, vor avea loc întâlniri ale tinerilor interesati în arte vizuale cu specialisti în arta filmului din România si Ucraina. La ora 19:00 este organizata o noua seara de film în discoteca Vox, precum si prezentare de productii video participante în concursul din cadrul Festivalului Transfrontalier al Filmului de Scurt Metraj.

În ultima zi a festivalului, sâmbata, 26 iulie, la ora 18:30, se va reuni juriul pentru alegerea celor mai bune productii video trimise pentru concursul din cadrul Festivalului Transfrontalier al Filmului de Scurt Metraj si se vor premia cei mai buni participanti.

Festivalul este organizat de Asociatia Regionala de Educare a Adultilor Suceava, în parteneriat cu Centrul pentru Parteneriat Social Cernauti si Scoala Populara de Arte „Ion Irimescu” Suceava, în colaborare cu Centrul Bucovinean de Arta pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Românesti Cernauti.


Intră acum și în grupul de