Ion Lungu va nasi candidatii PD-L pe colegiile electorale


Intră acum și în grupul de

Candidatii PD-L Suceava care vor merge în cele din urma pe colegiile care au în aria lor si municipiul resedinta de judet, vor fi selectati, în proportie de 90 %, de primarul reales al Sucevei, Ion Lungu. Chiar daca acesta nu detine în momentul de fata nici o functie la nivelul organizatiei municipale, este de facto liderul acesteia si va avea un cuvânt foarte greu de spus în ce priveste desemnarea candidatilor pe colegiile electorale. Ion Lungu s-a ferit sa faca o declaratie transanta în privinta acestui fapt, însa a lasat sa se înteleaga faptul ca va fi omul de care se va tine cont în cele din urma.

Colegiile care au în componenta lor cartiere ale Sucevei sunt clasificate la PD-L ca fiind de 5 stele, în sensul ca respectivii candidati la Camera Deputatilor si cel pentru Senat se vor bucura de simpatia de care se bucura actualmente primarul Ion Lungu în rândul sucevenilor.

Reamintim ca acesta a fost reales primar cu aproximativ 75 % din voturile valabil exprimate. Ion Lungu a declarat într-o conferinta de presa ca „municipiul Suceava va da trei deputati si un senator”.

 @ news-bucovina
 


Intră acum și în grupul de