Cetatean israelian, decedat intr-un accident la Granicesti


Intră acum și în grupul de

În interiorul comunei Granicesti a avut loc vineri un grav accident de circulatie, în care a decedat un cetatean israelian. Potrivit IPJ Suceava, în 25.08.2008 ora 01.00, pe DE 85 în interiorul comunei Granicesti, D. IRINEL, în vârsta de 32 ani, din comuna Dornesti, în timp ce conducea autoturismul marca „Skoda Octavia”, datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a parasit partea carosabila, izbindu-se de un copac.

În urma accidentului a rezultat decesul cetateanului israelian C. CONSTANTIN de 39 ani domiciliat în Israel, vatamarea corporala grava a D. LUMINITA, de 30 ani, care fiind transportata la spital i s-a stabilit diagnosticul „traumatism, fractura coapsa stânga, contuzie coloana cervicala si escoriatii”, necesitând pentru vindecare 30-35 de zile îngrijiri medicale si a C. IRMA, de 39 ani din comuna Dornesti, care a fost diagnosticata cu „politraumatism, fractura coloana torso-lombara”, necesitând pentru vindecare 40-45 de zile îngrijiri medicale. De asemenea, a mai fost ranit minorul D. D., de 6 ani, caruia i s-a stabilit diagnosticul „politraumatism, contuzie coloana cervicala”, si C. ANDREI de 12 ani, caruia i s-a stabilit diagnosticul „politraumatism prin accident”. Datorita starii victimelor, nu s-au putut stabili împrejurarile exacte în care a avut loc accidentul.

Cercetarea la fata locului va fi reluata în dimineata zilei de 25.07.a.c., locul faptei fiind asigurat de politistii din cadrul Postului de Politie Granicesti. 


Intră acum și în grupul de