Gala de lupte „Pitbull Challenge” a ajuns la editia a III-a


Intră acum și în grupul de

Iubitorii sportului de contact din Suceava se pot delecta sâmbata seara cu o noua serie de lupte similare celor din circuitul K1. Organizata de cunoscutul luptator falticenean Ionut Atodiresei, editia a III-a a galei „Pitbull Challenge” va aduce în ringul din sala LPS Suceava 14 luptatori, împartiti în 5 categorii de greutate.

      Capul de afis a galei se anunta întâlnirea dintre francezul Crispin Bongo (CS K-1 Galati) si Vasile Popovici (Scorpion Iasi), un luptator care are 2,11 metri si 140 de kilograme. La eveniment vor participa si 4 sportivi locali: Bogdan Casandra, Daniel Irimia, ambii de la Pitbull Challenge Gym Falticeni, Costel Pasniciuc si Marius Dragoman, doi luptatori suceveni legitimati la Respect Gym Bucuresti.

      Iata programul complet al galei din aceasta sâmbata :
Categoria 70 kg

Mihai Barbu (Respect Gym Bucuresti) – Olar Miodrag (Universitatea Timisoara)

Costel Pasniciuc (Respect Gym Bucuresti) – Gabriel Budes (Universitatea Timisoara)
Categoria 75 kg

Bogdan Gabriel Casandra (Pitbull Challenge Gym Falticeni) – Sorin Vesa (Oradea)
Categoria 85 kg

Marius Dragoman (Respect Gym Bucuresti) – Ion Paraschiv (CS K-1 Galati)
Categoria + 90 kg

Petre Vasluianu (Respect Gym Bucuresti) – Radu Nicolae (Brasov)
Categoria + 100 kg

Daniel Irimia (Pitbull Challenge Gym Falticeni) – Dan Mocanu (Brasov)
Categoria + 100 kg

Vasile Popovici (Scorpions Iasi) – Crispin Bongo (CS K-1 Galati)

      „Am acumulat o oarecare experienta în organizarea acestor gale si de aceea cred ca acum va iesi mult mai bine. Am adus la Suceava sportivi foarte valorosi, luptatori legitimati la cele mai puternice cluburi din tara si ma bucur sa vad ca lumea se implica din ce în ce mai mult în organizarea unor astfel de evenimente. Prima gala a fost un succes, dar acum speram sa se vada ca am capatat mai multa experienta. Vom avea meciuri mult mai puternice si mai echilibrate. Sper din tot sufletul sa fie totul la înaltime”, a declarat promotorul evenimentului, Ionut Atodiresei.

      „Pitbull Challenge III” se va bucura si de prezenta unor invitati de seama printre care arbitrul Cezar Gheorghe, promotorul Eduard Irimia sau Catalin Morosanu cunoscut în circuitul K1 sub numele de „Moartea din Carpati”. „Prezenta lui Eduard Irimia la Suceava reprezinta o sansa uriasa pentru cei care vor urca în ring. Daca vor avea o prestatie buna, ar putea face pasul spre luptele din Local Kombat. Îmi doresc ca toate întâlnirile sa se dispute în spiritul fair-play-ului, iar cei mai buni sa învinga. Ma astept totodata la o evolutie cât mai buna a luptatorilor din Falticeni si Suceava”, a completat Ionut Atodiresei.

      Gala a debutat ieri cu cântarul oficial si o conferinta de presa, în care au fost prezentati luptatorii ce vor urca în ring sâmbata seara.


Intră acum și în grupul de