Handbal, CS Universitatea : Infrangeri stranse cu HCM Constanta


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava a pierdut cele doua partide de verificare disputate la Bistrita în compania vicecampioanei Ligii Nationale, HCM Constanta.

      Intrata pe teren cu gândul de a-si rula întreg lotul de jucatori, trupa condusa de Petru Ghervan a trecut în plan secund evolutia scorului. În ciuda lipsei de omogenitate, handbalistii suceveni au început mai bine partida de miercuri seara si dupa primele 20 de minute de joc aveau un avantaj de doua goluri pe tabela de marcaj. Întâlnirea s-a echilibrat odata cu desele schimbari efectuate în cele doua tabere, constantenii reusind sa câstige în final cu scorul de 34-29.

      Partida secunda de ieri dimineata s-a desfasurat pe parcursul a trei reprize si a debutat dupa acelasi scenariu. CS Universitatea si-a adjudecat primul act cu scorul de 13-12, în timp ce ultimele doua parti au apartinut celor de la HCM Constanta, care s-au impus în cele din urma cu 42-39.

      În ciuda celor doua esecuri, tehnicianul Petru Ghervan s-a aratat satisfacut de jocul elevii sai, punând rezultatele pe seama deselor schimbari din echipa. „Scorul nu a contat foarte mult. Important era sa ne verificam potentialul în compania unui adversar puternic. Am înregistrat doua înfrângeri rezonabile, în conditiile în care am folosit 20 de jucatori pe parcursul jocurilor”, a precizat Petru Ghervan.

      Cele doua partide cu HCM Constanta au adus si primele probleme medicale în cadrul lotului sucevean, Ignat si Dospinescu fiind menajati în meciul secund din pricina unor accidentari usoare.

      CS Universitatea îsi va continua pregatirile la Suceava, pentru ca la finalul saptamânii viitoare sa primeasca vizita formatiei Stiinta Bacau, în primul amical din aceasta vara disputat în fata propriilor suporteri.  


Intră acum și în grupul de