PD-L vrea sedinta extraordinara pentru aprobarea inceperii urmaririi penale impotriva lui Adrian Nastase si a lui Miron Mitrea


Intră acum și în grupul de

Deputatul PD-L de Suceava, Dumitru Pardau considera ca este „absolut necesar” ca presedintele Camerei Deputatilor sa reuneasca Biroul Permanent  pentru a hotarî convocarea unei sedinte extraordinare, în luna august, care sa aiba pe ordinea de zi cererea de aprobare a începerii urmaririlor penale a lui Adrian Nastase si Miron Mitrea.

„Camera Deputatilor trebuie sa ia o decizie în ceea ce priveste cererile de începere a urmaririi penale în dosarele Nastase si Mitrea”, a declarat Pardau.

Întrucât în raportul de monitorizare a reformei în justitie elaborat de Comisia Europeana se face referire clara la Parlamentul României ca for ce politizeaza lupta împotriva coruptiei, deputatul PD-L sustine ca înaintea alegerilor generale din toamna, alegatorii ar trebui sa vada lista parlamentarilor care au lipsit de la prima votare, precum si a celor care vor lipsi de la sesiunea extraordinara, pentru a sti cine este împotriva coruptiei si cine nu.

„Nu este corect sa suportam toti criticile pentru interesele unora. Tocmai de aceea corect ar fi sa se dea publicitatii lista parlamentarilor care au lipsit de la prima votare precum si a celor care vor lipsi de la sesiunea extraordinara”, a mai adaugat Dumitru Pardau.  
 
 


Intră acum și în grupul de