Doi răniți după ce un sucevean băut și cu permisul de conducere reținut a intrat cu autoutilitara într-o mașină pe DN 2 între Dărmănești și Dănila


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Cornu Luncii este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce, băut fiind și cu permisul de conducere reținut, a condus, sâmbătă seara, o autoutilitară și a intrat într-o mașină, în urma incidentului fiind doi răniți.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un bărbat de 35 de ani din Cornu Luncii, având permisul de conducere reținut din 2016, conducea sâmbătă seara pe D.N.2, între localitățile Dărmănești și Dănila, o autoutilitară și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 39 ani, din comuna botoșăneană Viișoara.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 35 de ani precum și a unui pasager de 48 ani, precizează Poliția.

Ambii șoferul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul şoferului de 39 de ani și 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat pentruşoferul de 35 de ani , după care li s-au prelevat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru  „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de