Turcii de la ziarul Star anunta transferul lui Banel Nicolita la Galatasaray Istanbul


Intră acum și în grupul de

Desi a impresionat în primul sezon si jumatate în tricoul Stelei, ramânând în memoria suporterilor pentru acea dubla de gratie din partida cu Betis de la Sevilla, Banel Nicolita a dezamagit si, treptat-treptat, s-a stins. Acum, oficialii gruparii din Ghencea pregatesc despatirea de la mijlocas.

Când vine vorba despre Banel, microbistii sunt împartiti în doua tabere. Una care pune ambitia si vointa la loc de cinste si alta, ceva mai practica, mai realista, care merge pe mâna concretului. Evident, ultimii nu pot uita cele doua autogolori penibile marcate de fotbalistul nascut la Faurei, pe Bernabeu si la Iasi, în timp ce primii îl stimeaza pe stelist pentru cursele sale senzationale si pentru daruirea de care da dovada în fiecare meci, indiferent de numele adversarului.

În tabara simpatizantilor se afla si turcii de la Galatasaray Istanbul. Cotidianul turc, Star, anunta în editia de marti ca fosta grupare la care a jucat si antrenat Gica Hagi doreste sa-l achizitioneze pe Banel, fiind gata sa plateasca pentru realizarea transferului patru milioane de euro. Pentru Nicolita oferta turcilor este binevenita mai ales ca patronul din Ghencea, Gigi Becali, a insinuat dupa amicalul cu Roma ca evolutia acestuia a fost mult sub cea a coechipierilor sai si ca este posibil ca mijlocasul de banda sa nu mai prinda primul unsprezece al echipei.

În plus, nu trebuie trecut cu vederea faptul ca, prin pasa de gol de la nationala U21 în meciul cu Italia, scor 1-1, si prin centrarea pefecta din partida cu AS Roma, ambele finalizate de o alta „bijuterie” din Ghencea, Bogdan Stancu – tânarul Razvan Ochirosii a intrat în gratiile patronului si a suporterilor stelisti.


Intră acum și în grupul de