Fotbal : Fotbalistii Cetatii Suceava au revenit din cantonamentul de la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Dupa 10 zile petrecute în cantonamentul de la Vatra Dornei, fotbalistii Cetatii Suceava au revenit ieri în localitate. Antrenorul Marian Pana se declara multumit de pregatirea efectuata la munte, chiar daca vremea a fost capricioasa. “În ciuda faptului ca a plouat în fiecare zi consider ca a fost un cantonament bun. Ne-am atins scopul pe care ni l-am propus pentru aceasta perioada. De acum urmeaza o etapa în care vom pune accent pe omogenizare. Sper sa reusim sa mai aducem 2-3 jucatori de valoare pentru ca avem nevoie”, a precizat tehnicianul galben-albastrilor.  

Victorie în amicalul cu CS Gura Humorului

CS Gura Humorului – Cetatea Suceava – 0 – 1

      La revenirea spre Suceava, “galben-albastrii” au poposit la Gura Humorului, unde au jucat, cu începere de la ora 11, un meci amical împotriva clubului sportiv din localitate. Desi din minutul 30 partida s-a jucat pe o ploaie abundenta, elevii lui Marian Pana s-au impus gratie golului marcat în prima repriza de mijlocasul Ionel Celpan. Golgheterul Cetatii din sezonul trecut a executat impecabil o lovitura libera de la 16 metri învingându-l pe portarul humorenilor. În afara acestei reusite, sucevenii si-au mai creat alte 7-8 ocazii bune de a marca. În actul secund, echipa gazda s-a aparat cu înversunare si scorul a ramas neschimbat chiar daca, spre finalul întâlnirii, Tudor Homneac a irosit o mare sansa, trimitând din sase metri în bara laterala.

      Cetatea Suceava a început meciul cu: Rohetki (V. Gheorghe, 46) – Cotolan, Ungureanu, Bernard, Ir. Ionescu – Cojenel, Onciu, Celpan, Buhusi – Gurita (Homneac, 60), Dragan (Colban, 60). În ultimul sfert de ora, Marian Pana a rulat întreg lotul de jucatori, singurul care nu a evoluat niciun minut fiind fundasul Nicolau, revenit dupa o accidentare.

      “A fost un meci de pregatire bun, în ciuda faptului ca a plouat foarte mult. Din pacate am ratat 7-8 ocazii bune de gol. Adversarul nostru s-a aparat foarte bine în repriza secunda”, a declarat tehnicianul Cetatii.

Cetatea Suceava – CSM Ploiesti, joi de la ora 18, pe “Areni”

      Joi, de la ora 18, pe Stadionul “Areni”, Cetatea Suceava va disputa un alt meci de pregatire în compania divizionarei secunde CSM Ploiesti, echipa aflata în cantonament la Tg. Neamt. 


Intră acum și în grupul de