Trei persoane au fost rănite în urma unui accident provocat de un bărbat din comuna Vama care s-a urcat băut la volan


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Vama, care s-a urcat băut la volan a provocat un accident pe DJ 175, din comuna Fundu Moldovei.

Poliția Suceava a informat că evenimentul rutier a avut loc joi, la ora 20.45, fiind implicate trei autovehicule.

Polițiștii au arătat că bărbatul de 34 de ani, din comuna Vama, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a acroșat autoturismul condus în aceeași direcție de o tânără de 28 de ani, din localitate, pe care l-a proiectat în afara părții carosabile, după care, continuându-și deplasarea, a intrat în coliziune cu remorca autoutilitarei staționate, condusă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Cârlibaba.

„Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, precum și a doi bărbați, unul de 32 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc și celălalt de 30 de ani, din comuna Fundu Moldovei, ambii pasageri în autoturismul condus de femeia de 28 de ani”, a precizat Poliția Suceava.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul bărbatului de 29 de ani și a femeii de 28 de ani și de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 34 de ani din comuna Vama.

În cauză, polițiștii i-au întocmit un dosar penal bărbatului de 34 de ani, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de