Mourinho il vrea pe Radoi la Inter!


Intră acum și în grupul de

„Vreau sa plec! Am facut destule aici”, anunta Mirel Radoi la sfârsitul editiei trecute a Ligii I. Între timp însa, Gigi Becali a reusit sa îsi întoarca finul din drum, astfel încât, deloc surprinzator, capitanul se regaseste din nou în lotul stelist pentru acest sezon.

Surpriza vine însa tocmai din Italia. Potrivit editiei de joi a cotidianului Gazzetta dello Sport, Radoi se afla în atentia formatiei italiene Internazionale Milano, unde ar putea deveni coleg cu celalalt capitan, al echipei noastre nationale, Cristi Chivu. Din câte se pare, interesul campioanei din Serie A dateaza de sâmbata. Mai precis, din timpul partidei amicale Steaua – AS Roma, câstigata de bucuresteni cu 3-1. Venit sa-i spioneze pe “capitolini”, secundul lui Mourinho, Andre Villas Boas, s-ar fi întors cu multe cuvinte de lauda la adresa capitanului stelist.

Conform sursei citate, motivul pentru care campioana Italiei l-ar dori pe Radoi este reprezentat de accidentarile fundasilor Marco Materazzi, Cristian Chivu, Ivan Cordoba si Walter Samuel. „Massimo Moratti si directorul tehnic Marco Branca s-au întâlnit, miercuri dimineata, în biroul din Saras. A fost o întâlnire în care au fost identificate solutiile pentru problemele din aparare. Ideala este aducerea unui jucator gratis, de aceea a aparut numele lui Matteo Ferrari, liber de contract. O alta pista, probabil cea mai credibila, este Mirel Radoi, de la Steaua Bucuresti”, scrie publicatia peninsulara.

Românul ar putea ajunge la formatia milaneza sub forma de împrumut, un eventual transfer definitiv putând avea loc abia în iarna sau chiar în vara anului viitor. Pe lânga Ferrari si Radoi, în atentia clubului italian mai sunt brazilianul Thiago Silva, de la Fulminense, si olandezul Ron Vlaar, de la Feyenoord.


Intră acum și în grupul de