Hypermarket-ul de jucării și decorațiuni Jumbo din Suceava ar urma să fie deschis în curând


Intră acum și în grupul de

Retailerul grec de jucării Jumbo, prezent pe piaţa românească din 2013 prin opt magazine în cele mai mari oraşe ale ţării, a semnat planul de extindere care prevede amenajarea magazinului din Suceava, a anunțat Profit.ro

Jumbo a preluat spațiile în care au funcționat patru hypermaket-uri Real ce nu au fost preluate de Auchan, respectiv în Suceava, Constanța, Oradea și Arad.

Potrivit sursei citate, Jumbo a semnat în luna septembrie planul care introduce extinderea companiei în Moldova, prin intrarea în Centrul Comercial Suceava în locul hypermarket-ului Real care a fost închis la începutul acestui an și intenționează să deschidă hypermarket-ul de jucării și decorațiuni din Suceava în curând.

În incintă au fost deja amplasate mărfuri, în principal decorațiuni  de Crăciun, au fost montate casele de marcat și au fost făcute amenajări interioare.

Până în iunie 2018 Jumbo vrea să deschidă alte două magazine similare în țară.

Compania Jumbo a deschis în iulie, la Constanța, un hipermarket de acest gen în locul hypermarket-ului Real din acest oraș.

Hypermarket-ul Real din Suceava a fost închis la începutul lunii februarie după ce acesta a fost achiziționat de altă firmă care urmează să amenajeze un magazin de jucării și decorațiuni, iar 181 de angajați au fost disponibilizați.

 


Intră acum și în grupul de