Conducerea Liceului Tehnologic din Cajvana a semnat un protocol de colaborare cu școli din localitatea ucraineană Crasna pentru a implementa proiecte comune


Intră acum și în grupul de

 

O delegație a Liceului Tehnologic “Ștefan cel Mare” formată din directorul coordonator, profesor Nicolae Robu, directorul adjunct, profesor Iulian Ciotu, primarul orașului Cajvana, Gheorghe Tomăscu, consilierul educativ, prof. Cristina Tomuț, precum și profesorii Oana Robu, Cristina Crăciun  și Marius Crăciun , a participat, sâmbătă, la invitația partenerilor din localitatea Crasna din Ucraina, la manifestarile prilejuite de sărbătoarea localității.

Cu acest prilej, având în vederea noua denumire a liceului, a fost încheiat un nou protocol de colaborare cu Gimnaziul din Crasna precum și cu Școala Medie Nr.1 Crasna, se arată într-un comunicat de presă.

Protocoalele au fost parafate în prezența consulului României în Ucraina, Edmond Neagoe, primarului orașului Cajvana,  Gheorghe Tomăscu, primarul orașului Crasna,  Ștefan Dragun, de către directorii celor trei unități școlare, respectiv prof. Nicolae Robu și prof. Iulian Ciotu, directorii Liceului Tehnologic “Ștefan cel Mare” Cajvana, profesorul Ștefan Mitric, directorul Gimnaziului din Crasna și prof. Viorica Istrati, directoarea Școlii Medii Nr. 1 Crasna. 

Scopul parteneriatului constă în realizarea de schimburi informaţionale și bune practice în ceea ce priveşte sistemul de învăţământ, în vederea intensificării capacităţii instituţiilor şi autorităţilor locale de a dezvolta şi implementa proiecte comune în domeniul educaţional şi social din zona transfrontalieră, se arată în comunicat.

Sursa foto: Marius Crăciun


Intră acum și în grupul de