Bărbat din Zvoriştea accidentat, după ce o mașină condusă de un tânăr băut și fără permis a lovit un podeț și s-a răsturnat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Zvoriştea, a fost rănit în urma unui accident provocat de un tânăr de 21 de ani, fără permis, care s-a urcat băut volan.

 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, accidentul a avut loc marți, în jurul orei 22.17, pe DN 29A, pe raza localității Zvoriştea.

Polițiștii au arătat că un localnic de 21 de ani, aflat la volanul unei mașini, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ocazie cu care a  lovit  podețul unei proprietăţi și s-a răsturnat pe partea carosabilă, după care, împreună cu un pasager din vehicul a plecat de la fața locului, cei doi fiind identificați ulterior de polițiști pe raza localității. În urma impactului, un localnic de 64 de ani a fost rănit ușor.

„Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a celor trei persoane, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto de 21 de ani, 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 64 de ani și 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt pasager, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 21 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto”, a precizat sursa citată.

Poliția Suceava a mai arătat că în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de