Ion Lungu: Gardul viu e mort. Continuăm, în primul rând pe bulevardele principale, să înlocuim gardul viu


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că acțiunea de scoatere a gardului viu, în special de pe bulevardele principale va continua în această toamnă, iar în loc va fi plantat gazon, adăugând că locuitorii apreciază noul aspect al orașului.

„Suntem în sezonul de toamnă și continuăm, în primul rând pe bulevardele principale, să înlocuim gardul viu, care numai viu nu este. De multe ori e mort în proporție de 80-90 la sută și așa cum am mai demonstrat este o sursă de mizerii”, a spus primarul.

El a subliniat că această acțiune de înlocuire a gardului viu l-a promis încă din campania electorală.

„Este un lucru pe care eu, ca primar, l-am promis în campania electorală. L-am promis din 2016. E prins în programul meu electoral”, a spus Lungu.

El a precizat că se va înlocui gardul viu pe bulevardele principale.

„Mă bucur că acolo unde s-a întâmplat acest lucru oamenii apreciază. Au început să-și schimbe mentalitatea și este un lucru bun”, a adăugat Lungu.

El a menționat că acum se obțin avize de la Agenția pentru Protecția Mediului pentru continuarea acțiunii.

„Nu poți face acest lucru după ureche”, a spus primarul care a arătat că sunt în curs de avizare avize pentru scoaterea gardului viu în continuare pe bulevardul principal, 1 Mai, dar și pe străzile Mihai Viteazu și Ana Ipătescu.

 


Intră acum și în grupul de