Minor din Falticeni, victima unei agresiuni


Intră acum și în grupul de

Viata unui minor din Falticeni a fost pusa în pericol, dupa ce a fost taiat în jurul gâtului cu o bucata de sticla. Potrivit un comunicat de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, „duminica, la orele 05.50, Politia municipiului Falticeni a fost sesizata de numitul D. VASILE din localitate, despre faptul ca  fiul sau minor M.V. de 17 ani localnic, a fost victima unei agresiuni, fiind transportat la spitalul municipal din localitate”.

Biroul de presa al IPJ a precizat ca „din primele verificari s-a stabilit ca în dimineata zilei, în jurul orelor 03.00, M.V. si un alt tânar, au mers sa cumpere bere la un chiosc din localitate, iar în urma unui conflict spontan între cei doi, cel din urma cu o sticla sparta l-a taiat în zona gâtului, dupa care a fugit”.

Victimei i s-a suturat plaga si a refuzat  internarea, iar medicul de garda a stabilit  diagnosticul „plaga taiata regiunea cervicala anterioara cu sectiune de vena jugulara anterioara si muschi omohioidieni”, viata fiindu-i pusa în pericol.

S-au dispus masuri pentru identificarea autorului, iar în functie de rezultatul  expertizei medico-legale se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de