Viteza excesiva a mai facut doua victime


Intră acum și în grupul de

Din pasageri au devenit victime.
Un tânar de 18 ani din orasul Liteni a fost accidentat, dupa ce masina în care se afla, s-a rasturnat înafara carosabilului. Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Suceava,  „ duminica,  la orele 11.30, pe DJ 208 A în afara comunei Bosanci, numitul  B. PETRU de 39 ani din orasul Liteni, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia 1300”, nu a adaptat viteza într-o curba la dreapta, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat în afara carosabilului”.

Biroul de presa al IPJ precizeaza ca „în urma  impactului, I. CONSTANTIN de 18 ani din orasul Liteni, pasager în autoturism, care purta centura de siguranta, a fost ranit usor, necesitând pentru vindecare 7 – 10 zile îngrijiri medicale”.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de  0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat si i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

O tânara din orasul Darabani, pasagera într-un autoturism, a devenit de asemenea victima a unui accident rutier. Conform unui comunicat al IPJ Suceava, „duminica,  la orele 17.04, pe DN 2 în afara municipiului Suceava, numitul  D. CONSTANTIN de 33 ani din orasul Darabani judetul Botosani, în timp ce conducea autoturismul marca „Audi”, nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat în coliziune fata-spate cu auto „VW”, condus regulamentar de S. MARICICA de 48 ani din comuna Dumbraveni”.
 
În urma  impactului, „D. ANCA de 33 ani din orasul Darabani, pasagera pe bancheta spate în autoturismul „Audi”, a fost ranita usor, necesitând pentru vindecare 10 – 15 zile îngrijiri medicale”, se precizeaza în comunicat.

    Ambii conducatori auto purtau centuri de siguranta si au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

 


Intră acum și în grupul de