O masina a intrat in ei, in timp ce asteptau sa ia „ocazia”


Intră acum și în grupul de

Patru persoane din comuna suceveana Adâncata, printre care si un minor, se afla în stare grava, dupa ce un autoturism a intrat în ei, în timp ce asteptau o „ocazie” spre Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, marti, la ora 14.20, pe DN 29A în interiorul comunei Adâncata, numitul C. IONUT de 21 ani din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia 1310”, a virat stânga spre un drum secundar, fara sa se asigure si sa acorde prioritate autoturismului marca „Ford Focus”, condus de H. DANIEL de 30 de ani din comuna Adâncata, intrând în coliziune. Acesta din urma  a pierdut controlul directiei, a parasit partea carosabila, moment în care i-a surprins si accidentat pe O. MIHAI de 65 ani, A. MARIA de 55 ani, minorul A.C. de 12 ani si C. DUMITRU de 74 ani, toti din comuna Adâncata.  

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a lui O. MIHAI, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: „fractura glezna dreapta” necesitând pentru vindecare  circa 40-45 zile de îngrijiri medicale, a lui C. DUMITRU, care a fost diagnosticat „fractura umar stâng”, necesitând 35-40 zile de îngrijiri medicale, a numitei A. MARIA, diagnosticata cu „traumatism pumn drept cu escoriatii”, necesitând 5-7 zile de îngrijiri, precum si a minorului A.C. care a fost diagnosticat „policontuzionat prin accident rutier, contuzie coloana cervicala, contuzie bazin, contuzie gamba dreapta”, necesitând 20-25 zile de îngrijiri medicale.

Conducatorii auto purtau centura de siguranta, au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei


Intră acum și în grupul de