S-a izbit cu bicicleta intr-un autoturism


Intră acum și în grupul de

Din cauza ca nu a acordat prioritate, un  radautean a intrat cu bicicleta într-un autoturism, alegându-se cu doua saptamâni de spitalizare. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, marti, la ora 19.10, numitul G. SIMEON de 72 ani localnic, se deplasa cu bicicleta pe strada Toplitei, iar când a ajuns la intersectia cu strada Putnei din municipiul Radauti, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului „VW Transporter” ce tracta o remorca, condus regulamentar de C. NICOLAE de 27 ani din municipiul Suceava, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vatamarea corporala usoara a biciclistului, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral acut cu hematon frontal, sindrom hemisferic, stare confuzionala”, necesitând pentru vindecare  circa 14-16 zile de îngrijiri medicale.

Conducatorul auto purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de