A condus regulamentar, dar a intrat altul in el


Intră acum și în grupul de

Un sofer câmpulungean a provocat un grav accident de circulatie datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, alegându-se cu o luna de spitalizare. Potrivit IPJ Suceava,  marti, la ora 06.50, pe DN 17 în afara comunei Sadova, numitul M. NICOLAE de 28 ani din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia Logan”, datorita neadaptarii vitezei la carosabilul umed, într-o curba la dreapta a derapat intrând pe sensul opus de circulatie, lovindu-se frontal cu autoturismul marca „Suzuki Vitara”, condus regulamentar de numitul I. NICOLAE de 21 ani din comuna Malini.

În urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava a lui M. NICOLAE, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral, comotie cerebrala, fractura parietala dreapta, contuzie coloana dorsala, entorsa cervicala, plaga contuza cot stânga” necesitând pentru vindecare peste 30 zile de îngrijiri medicale si usoara a numitei P. BRÂNDUSA de 18 ani din comuna Cornu Luncii, pasagera în autoturismul „Suzuki Vitara”, diagnosticata cu „traumatism cranio-cerebral usor”, care necesita pentru vindecare circa 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Conducatorul auto I. NICOLAE nu purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Celuilalt sofer i s-au recoltat probe biologice întrucât nu a putut fi testat cu etilotestul.


Intră acum și în grupul de