Fotbal » Glasgow Rangers, eliminata din Liga de campioana Lituaniei


Intră acum și în grupul de

Surpriza mare în Liga Campionilor. Dupa 0-0 în mansa tur, finalista editiei trecute a Cupei UEFA, Glasgow Rangers, a parasit competitia chiar în turul doi preliminar, fiind eliminata de campioana Lituaniei, FBK Kaunas.

Încercând sa razbune remiza alba de pe Ibrox Park, scotienii au început în forta si au reusit sa deschida scorul în minutul 33, prin Thompson. La pauza a fost însa 1-1, lituanienii egalând în minutul 43, dupa golul lui Radzius. Crezând în calificare în ciuda minutelor care se încapatânau sa treaca, gazdele au dat lovitura de gratie cu trei minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. Cel care a declansat nebunia în tribune si în întregul Kaunas a fost Pilibaitis. Scor final 2-1 si visul lituanian prinde contur. În turul trei preliminar, FBK va întâlni campioana Danemarcei, AaB Aalborg.

Într-o alta partida disputata în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, Brann Bergen a pierdut în fata formatiei letone, Ventspils, scor 1-2, însa s-a calificat mai departe gratie golului marcat în deplasare.


Intră acum și în grupul de