Fotbal » Cristiano Ronaldo ramane la Manchester!


Intră acum și în grupul de

„Telenovela” verii în materie de transferuri a luat sfârsit. Cristiano Ronaldo nu va mai pleca la Real Madrid, a confirmat într-o conferinta de presa Alex Ferguson. Spaniolii s-au saturat sa-l astepte pe portughez si l-au achizitionat pe fotbalistul lui Hamburg SV, Rafael Van der Vaart.  

Ronaldo si-a exprimat de multe ori în aceasta vara dorinta de a juca pe Bernabeu, însa oficialii lui Manchester au rezistat asalturilor venite dinspre capitala Spaniei. „Problema este rezolvata acum. Este jucatorul lui United si va evolua tot aici, va asigur de asta”, a declarat Sir Alex pentru Sky Sports. Totusi, se pare ca starul portughez va mai ramâne doar un sezon pe Old Trafford, mutarea sa la Real parând iminenta vara viitoare.

Odata rezolvat cazul Ronaldo, Ferguson îsi va îndrepta atentia spre a-si gasi un nou antrenor secund, cel care l-a asistat pâna în prezent, Carlos Queiroz, preluând nationala Portugaliei. „Sper sa gasesc pe cineva pâna la sfârsitul lui septembrie, dar nu ma grabesc cu astfel de lucruri. Este greu sa-i înlocuiesti pe oamenii buni. Am antrenori buni aici, dar eu caut o persoana care sa ma poata ajuta în câteva situatii anume”, a explicat tehnicianul detinatoarei Ligii Campionilor.


Intră acum și în grupul de