Fotbal. Dinamo si-a cumparat mijlocas venezuelean


Intră acum și în grupul de

Desi anuntasera ca perioada de transferuri a luat sfârsit, oficialii dinamovisti au facut o noua achizitie. Alarmati de apetitul scazut în avanposturi, „câinii” si-au cumparat un mijlocas ofensiv din tara femeilor frumoase.

Potrivit site-ului oficial al gruparii din Stefan cel Mare, jucatorul venuzuelean Gualberto Campos a semnat un contract pe un an cu Dinamo, cu drept de prelungire pentru înca doi ani, si ar putea fi folosit de tehnicianul Mircea Rednic chiar în meciul din etapa viitoare cu CS Otopeni. Mijlocasul Gualberto Campos va purta la Dinamo tricoul cu numarusl 19 si poate fi folosit în meciul cu CS Otopeni, dupa ce gruparea din Stefan cel Mare a primit cartea verde a jucatorului si i-a înregistrat contractul la LPF.

Campos, care poate evolua pe toata banda stânga dar si în spatele vârfurilor, a fost adus de la FC Caracas, dupa ce Mircea Rednic a declarat în repetate rânduri ca si-l doreste la echipa. Jucatorul are 27 de ani si a mai evoluat la FC Portughesa, el aflându-se pentru scurt timp si în probe la formatia belgiana Gent.


Intră acum și în grupul de