Au fost distribuite rovinietele matca-cupon


Intră acum și în grupul de

CNADNR SA anunta ca, pâna la data de 05.08.2008, au fost repartizate în teritoriu 1.072.000 roviniete matca-cupon (modelul nou), pentru toate tipurile de vehicule, din care 347.500 cu valabilitate de 1 zi, 402.000 cu valabilitate de 7 zile si 322.500 cu valabilitate de 30 de zile.

Astfel, cele 1.072.000 roviniete matca-cupon au fost repartizate catre: SC Petrom SA, SC OMV România Mineraloel, SC MOL România, SC Rompetrol Downstream SRL, SC Speedy Driver SRL, si catre unitatile din subordinea CNADNR SA, respectiv: Directiile Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi si Constanta, la Sectiile de Drumuri Nationale si la Agentiile de Control si Încasare ale Companiei, deschise în punctele de trecere a frontierei.

CNADNR SA a stabilit ca vânzarea rovinietelor matca – cupon sa se efectueze începând cu data de 01.08.2008.

Ceilalti distribuitori autorizati ai CNADNR SA, respectiv: CN Posta Româna SA, SC Scala Assistance SRL si UNTRR elibereaza în continuare roviniete ecuson (modelul vechi) pentru toate tipurile de vehicule si numai pentru perioada de valabilitate de 12 luni.

Având în vedere ca, în aceasta perioada, CNADNR SA repartizeaza zilnic distribuitorilor si subunitatilor proprii noi cantitati de roviniete matca-cupon, lista punctelor în care acestea pot fi achizitionate se actualizeaza periodic.

Lista, adresele si numerele de telefon ale punctelor de distributie a rovinietelor matca – cupon si a rovinietelor ecuson pot fi consultate si pe internet, pe site-ul Ministerului Transporturilor, la adresa www.mt.ro, la rubrica Comunicate de presa.


Intră acum și în grupul de