Orașul Suceava-destinație europeană de excelență va fi promovat la Târgul de Turism al României, dar și prin totemuri montate la intrările din oraș


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că destinația europeană de excelență Suceava va fi promovată atât la Târgul de Turism al României, dar și prin totemuri montate la intrările din oraș.

Lungu a spus că a fost finalizată licitația pentru achiziționarea a cinci totemuri „Suceava-destinație europeană de excelență” cu  92.000 de lei, urmând să fie montate patru totemuri cu picior la intrările dinspre Fălticeni, Gura Humorului, Botoșani și Rădăuți și unul în fața Primăriei Suceava.

„Vom face promovarea Sucevei și vom participa în perioada 16-19 noiembrie la Târgul de Turism de la Romexpo unde avem un spațiu rezervat și vom promova orașul pe destinație europeană de excelență”, a spus Ion Lungu.

Municipiul Suceava a fost desemnat destinație europeană de excelență în urma unui concurs organizat de Comisia Europeană care a avut tema „turismul cultural tangibil”.

 

 


Intră acum și în grupul de