ISU Suceava continua actiunile de eliminare a efectelor inundatiilor


Intră acum și în grupul de

Acoperisul unei case din municipiul Radauti a fost afectat, sâmbata seara, de vântul puternic care a însotit o furtuna, iar ISU Suceava a intervenit atât la aceasta locuinta, cât si în alte localitati pentru eliminarea efectelor inundatiilor.

Potrivit ISU Suceava, un echipaj de interventie a eliminat efectele negative produse în urma furtunii de sâmbata seara când, acoperisul unei case de locuit din municipiul Radauti a fost afectat de vântul puternic.

Totodata, în satul Spataresti, un echipaj al ISU Suceava a evacuat apa dintr-o gospodarie de pe o suprafata de 20 mp.

În municipiul Câmpulung Moldovenesc, comunele Ipotesti, Malini si Cornu Luncii, echipajele au participat la misiuni de defrisare a arborilor prabusiti, unii dintre acestia prezentând pericol de prabusire peste liniile de joasa tensiune sau blocau caile de acces pe drumuri nationale. ISU Suceava precizeaza ca echipele de interventie continua evacuarea aluviunilor din gospodarii, decolmatarea fântânilor, podetelor si canalelor, la modificarea unor albii ale unor cursuri de apa sau la deblocari de drumuri.

Astfel, în cursul zilei de sâmbata, la Fratautii Noi au fost decolmatate 15 fântâni, la Dornesti au fost decolmatate 13 fântâni si evacuata apa din doua beciuri, în Vicovu de Sus au fost decolmatate opt fântâni, iar în Tibeni s-a intervenit pentru îndepartarea unor elemente de constructie ce prezentau pericol de prabusire la locuinta unei persoane în vârsta.

Misiunile se deruleaza pâna la finalizare si atât timp cât este necesar pentru a aduce lucrurile la o stare cât mai apropiata de normalitate, precizeaza ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de