Fotbal » Janos Szekely rateaza „dubla” cu Galatasaray


Intră acum și în grupul de

Grea lovitura primita de Marius Lacatus în perspectiva meciului cu Galatasary de miercuri. Janos Szekely, jucatorul transferat de la Galati în aceasta vara, nu va evolua la Istanbul, în turul dublei manse pentru accederea în grupele Ligii Campionilor.

În minutul 81 al meciului de la Iasi, Szekely a suferit o accidentare la glezna piciorului drept si a fost înlocuit de portughezul Tiago Gomes. Dupa primele investigatii, site-ul oficial al Stelei, steauafc.com, anunta ca mijlocasul ros-albastrilor a suferit o entorsa de gradul II-III, motiv pentru care piciorul jucatorului a fost imobilizat, lucru care nu îi va permite fotbalistului de 25 de ani sa evolueze miercuri pe Aly Sami Yen, în meciul tur al dublei cu Galatasaray din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Dupa zece zile, Janos Szekely va efectua un nou control, pentru a se observa evolutia accidentarii si pentru a se cunoaste exact perioada de indisponibilitate a ex-galateanului, astfel ca nu este exlus ca mijlocasul sa absenteze si în returul disputei de foc cu gruparea campioana a Turciei.


Intră acum și în grupul de