Fotbal » Jose Peseiro ameninta ca pleaca de la Rapid!


Intră acum și în grupul de

Antrenorul Rapidului, Jose Peseiro, este nemultumit ca a fost trimis în tribune la meciul cu CFR Cluj si a anuntat ca intentioneaza sa se întoarca în Portugalia, potrivit spuselor lui George Copos.

“M-am uitat pe imagini împreuna cu staff-ul tehnic si am observat ca Peseiro nu a facut altceva decât sa prinda mingea pe care vroia sa o dea în joc. Jucatorul clujenilor l-a bruscat aruncându-l de pe banca de rezerve dupa care a urmat un gest pe care nu îl aprob al unui asistent de-al lui Peseiro. El este un antrenor vulcanic care îsi respecta munca. Regretam aceste lucruri dar sunt convins ca ele se vor uita repede. Peseiro mi-a spus ca a fost suspendat o singura data în cariera, iar acum deja are doua suspendari în 3 partide. A spus ca daca arbitrii nu-l vor în România atunci va pleca în Portugalia, dar nici nu se pune problema de asa ceva”, a declarat George Copos.

Fostul patron al Rapidului a mai anuntat parafarea a înca doua transferuri si apoi a tinut sa îi ceara scuze lui Iuliu Muresan, dupa ce presedintele CFR-ului s-a aratat nemultumit de organizarea meciului din Giulesti.

“Nu uitati ca am pierdut 20 de milioane de euro, asa cum toti cei care au investit bani în fotbal au pierdut. De aceea sunt foarte masurat. Vor mai veni doi jucatori la Rapid saptamâna viitoare. Este vorba despre un mijlocas si un fundas, dar nu va pot da nume. Noi am obtinut o victorie pe care am meritat-o. Oricum, sunt convins ca CFR-ul ne va reprezenta cu succes în Liga Campionilor, este una dintre cele mai bune echipe din Liga I. Îi cer scuze domnului Muresan pentru organizare, dar asa e la noi în Giulesti”, a afirmat Copos.


Intră acum și în grupul de