Acasă Actualitate Fotbal, Liga 1 » FC Vasui a ajuns la a treia victorie

Fotbal, Liga 1 » FC Vasui a ajuns la a treia victorie


Intră acum și în grupul de

FC Vaslui – Gloria Bistrita 1 – 0

Vasluienii si-au pus multe sperante în partida cu Gloria Bistrita! Îsi doreau ca jocul rezultatelor sa îi propulseze în fotoliul de lider dupa etapa a treia. Si pâna la urma au obtinut cele trei puncte în joc, chiar daca evolutia lor nu s-a ridicat la standardele impuse unei reprezentante a României în cupele europene. Echipa patronata de Adrian Porumboiu s-a aflat înca de la început la cârma meciului. În minutul 17, Burdujan este aproape de a relua cu capul în poarta, la centrarea lui Buhus dar greseste de putin tinta. Replica ardelenilor vine repede, însa Achim nu reuseste sa îl învinga pe Kuciak, iar trei minute mai târziu, Coroian trage pe lânga poarta adversa, de la 20 de metri.



Cea mai interesanta faza a primei reprize s-a petrecut în minutul 34. Aliuta a patruns în careul bistritenilor iar balonul trimis de el loveste mâna lui Florin Moldovan. Vasluienii cer penalty, dar nu se acorda.

Partea a doua a întâlnirii a debutat cu Vasluiul decis sa înscrie. La sase minute dupa reluare, Ghencev centreaza, Burdujan reia cu capul, dar retine Tatarusanu. Portarul bistritean nu se mai poate opune în minutul 55, când acelasi Ghencev centreaza, iar Temwanjera introduce balonul în poarta din apropiere. Fotbalistul din Zimbabwe putea mari avantajul sapte minute mai târziu, dar balonul expediat de el trece putin pe lânga poarta. Si bistritenii au ratat o ocazie buna prin Borbely, care nu a reusit sa îl învinga pe Kuciak din careul mic.

Vasluienii au parut multumiti de rezultat, nemaifortând pe final. Sansa i-a dus aproape de gol si în minutul 87, când Jovanovic a scapat singur, dar Tatarusanu a iesit în afara careului si a respins. Scor final FC Vaslui – Gloria Bistrita 1-0.

Au evoluat formatiile:
FC Vaslui: Kuciak – Hugo Luz, Cânu, D. Munteanu, Buhus – Ljubinkovic, N’Doye, Ghencev, Aliuta (Gheorghiu, 81) – Burdujan (Jovanovic, 74), Temwanjera (Matei, 87). Antrenor: Viorel Hizo.

Gloria Bistrita: Tatarusanu – Vagner, Panc (Velcovici 73), Frasinescu, Fl. Moldovan – Achim, Marginean, Hora (Negrean 58), Coroian – Diogo Ramos (Miclaus 65), Borbely. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version